Placeholder

Recept voor couscoussalade met Pulled Oats

Een couscoussalade is lekker en makkelijk. De couscous hoeft alleen te wellen, ondertussen bereid je de rest van de ingrediënten voor.

Ingrediënten voor de couscoussalade

Voor 2-3 personen

  • 1 pak Pulled Oats® Nude
  • 1 groentebouillonblokje
  • 150 g couscous
  • 2/3 tl kurkuma
  • 2/3 el paprikapoeder
  • 1 el honing of agavesiroop
  • Olijfolie
  • 1 el Ras El Hanout
  • 2/3 el garam masala
  • 1 kleine ui
  • 40 g dadels
  • 40 g gedroogde abrikozen
  • 80 g kikkererwten
  • 1 handje boerenkool, gesneden
  • 1 handje verse munt en koriander, gesneden
  • 1 granaatappel, de pitjes

Bereidingswijze

1. Breng water aan de kook voor de couscous. Voeg het groentebouillonblokje, de kurkuma, paprikapoeder en honing toe en roer het geheel. Voeg de couscous en olijfolie toe. Haal de pan van het vuur, meng goed en houd 5-7 minuten de deksel op de pan.
2. Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak de in blokjes gesneden ui, garam masala en Ras El Hanout. Voeg daarna de Pulled Oats toe. Zet het vuur hoog en bak 2 minuten.
3. Snijd de dadels, abrikozen, boerenkool en kruiden in stukjes.
4. Meng het Pulled Oats mengsel, de dadels, abrikozen, kikkererwten, boerenkool, kruiden en granaatappelpitjes.
5. Serveer met tzatziki en flatbread.

Pulled Oats van Gold & Green zijn een volwaardige vleesvervanger. Kijk voor meer informatie op de website.

Gerelateerde artikelen