Recept: maanzaadbagel met spiegelei, krabsalade en zeekraal
11 april 2020
Bij Pasen hoort een eitje er natuurlijk bij. Maar wordt het een gekookt eitje, gebakken of iets anders…? Wat dacht je van een spiegelei op een maanzaadbagel met krabsalade en zeekraal. Hier is het recept!
Voor 2 personen, bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 2 bagels met maanzaad
- 2 eieren
- 150 g krabsalade
- 80 g zeekraal
- 1/2 citroen, geperst
Zelf toevoegen:
- Zonnebloemolie
- Zout
- Zwarte peper
- Cayennepeper
Lees ook: ‘Wat vieren we met Pasen?‘
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 170 graden en bak de bagels in 9 minuten af.
- Bak de eieren als spiegelei en houd ze even apart op een bord.
- Bak de zeekraal kort met wat olie in dezelfde pan.
- Beleg de bagels met krabsalade en zeekraal. Breng op smaak met citroensap en een snuf cayennepeper. Leg de gebakken eieren erbovenop en bestrooi met zout en peper.
Bron: Crisp