Recept: asperges met gerookte eendenborst, frambozen en kervel
9 april 2020
Ook vandaag hebben we weer inspiratie voor je voor een lekker Paasbrunch gerecht. Deze keer asperges met gerookte eendenborst, frambozen en kervel.
Dit gerecht van Crisp, klinkt ingewikkelder dan je denkt, maar je bent al in een kwartier klaar. En lekker dat het is!
Recept voor 4 personen, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 8 groene asperges, gekookt
- 90 g gerookte eendenborstfilet
- 125 g frambozen
- 5 el frambozendressing
- 3 takjes kervel
Lees ook: ‘Recept: geblancheerde bospeen met granaatappel en pijnboompitten‘
Bereiding
- Breng een pan met gezouten water aan de kook.
- Verwijder de onderste 2 cm van de asperges en kook ze in 3 minuten beetgaar.
- Leg de asperges op een mooie schaal en besprenkel met de helft van de frambozendressing en een paar slagen zwarte peper. Leg nu ook de frambozen en eendenborst erbij, besprenkel met de overgebleven dressing en garneer met geplukte kervel.
Recept en beeld: Crisp