Homemade bouillon: de lekkerste recepten Oké, het kost wat tijd. Maar zelf bouillon maken is de moeite zó waard: het is tien keer lekkerder (en ook gezonder) dan een bouillonblokje.
Recept voor kaneelbroodjes met pistachecrème Kaneelbroodjes komen oorspronkelijk uit Zweden, maar dit recept geeft er een mediterrane twist aan.
Win een complete paasbrunch voor 4 personen Met de Allerhande Paasbox zet je binnen een handomdraai een heerlijke brunch op tafel.
2x hartige havermout Zin in een makkelijke maaltijd en heb je weinig in huis? Met de havermout die je gebruikt voor het ontbijt kun je ook een hartige maaltijd bereiden.
Zijn de eierschappen leeg met Pasen? Er zijn met Pasen waarschijnlijk geen vrije uitloopeieren te koop.
Recept voor vegetarische burrito’s Vind je het soms lastig om vegetarische recepten te bedenken? Tijdens de Week Zonder Vlees inspireren we je met een aantal recepten.
Recept voor ravioli met forelvulling in tomaten-dragonboter Zet een lekkere pasta op tafel, die je zelf hebt gemaakt.
Een vrucht als vleesvervanger Jackfruit (ook wel eens nangka genoemd) lijkt qua structuur op pulled chicken. Heerlijk op een broodje of door een wokgerecht.
Wat is eigenlijk het verschil tussen feta en witte kaas? Je hebt het je vast weleens afgevraagd in de supermarkt: wat is het verschil tussen feta en witte kaas? Wij leggen het uit.
Recept voor groene ravioli met eendenvulling en sinaasappelsaus Maak indruk met een zelfgemaakte pasta.