Recept: vegan stoofschotel
17 november 2019
Rendier stoofschotel is een typisch Fins gerecht. Deze veganistische versie is perfect als diner tijdens World Vegan Month!
De rendier-vriendelijke stoofschotel maak je met de eiwitrijke Pulled Oats® van Gold&Green®. Garneer met augurk en bessenjam om het klassieke gerecht helemaal af te maken. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 1 pak Pulled Oats® Naturel
- Margarine of olie om in te bakken
- 150 ml groentebouillon
- halve tl pimentkorrels
- Aardappelpuree
- Augurken
- Bessenjam
Bereidingswijze
- Maak aardappelpuree volgens je eigen favoriete recept.
- Verwarm de groentebouillon.
- Verhit margarine of olie in een stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de Pulled Oats® toe en bak 2-3 minuten. Voeg daarna de bouillon en piment toe aan de pan.
- Serveer de stoofschotel over de aardappelpuree. Garneer met augurken en bessenjam.