Placeholder

Recept: vegan stoofschotel

Rendier stoofschotel is een typisch Fins gerecht. Deze veganistische versie is perfect als diner tijdens World Vegan Month!

 

De rendier-vriendelijke stoofschotel maak je met de eiwitrijke Pulled Oats® van Gold&Green®. Garneer met augurk en bessenjam om het klassieke gerecht helemaal af te maken. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 pak Pulled Oats® Naturel
  • Margarine of olie om in te bakken
  • 150 ml groentebouillon
  • halve tl pimentkorrels
  • Aardappelpuree
  • Augurken
  • Bessenjam

Bereidingswijze

  • Maak aardappelpuree volgens je eigen favoriete recept.
  • Verwarm de groentebouillon.
  • Verhit margarine of olie in een stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de Pulled Oats® toe en bak 2-3 minuten. Voeg daarna de bouillon en piment toe aan de pan.
  • Serveer de stoofschotel over de aardappelpuree. Garneer met augurken en bessenjam.

Gerelateerde artikelen