Lekker vegan tijdens de Kookboeken Week
8 november 2018
Van 8 tot en met 17 november is het Kookboeken Week en omdat november is uitgeroepen tot Wereld Vegan Maand zet Santé de fijnste vegan kookboeken op een rij.
Wie kiest voor een veganistische levensstijl kiest voor een leven waarbij alle wreedheden tegen dieren worden uitgesloten. Dat betekent dat er onder andere wordt gekozen voor plantaardige voedingsproducten. En daar kun je hele gevarieerde en heerlijke gerechten van maken. Kijk maar eens naar deze vijf vegan kookboeken:
Plan Vegan – Nathalie Meskens
Na haar bestseller ‘Plan Boost’ neemt Nathalie Meskens jou mee op de vegantoer nadat deze foodie twee jaar geleden zelf koos voor een veganistische levensstijl. In dit boek neemt Nathalie je bij de hand om bewust om te gaan met jezelf, je lichaam, je mindset, je voeding en je omgeving.
Vegan zuivel – Emilie Holm
Het aanbod voor veganisten in de winkels wordt steeds groter, zo ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische zuivelvervangers te maken. Dit boek laat niet alleen zien hoe, maar geeft ook talloze variaties waardoor zelfgemaakte plantaardige zuivelvervangers nooit vervelen.
Vegan Party – Gaz Oakley
Ook als je veganistisch eet, hoef je helemaal niks te missen tijdens de feestdagen! Met Vegan party geeft Gaz Oakley fantastische alternatieven voor de traditionele feestgerechten die we allemaal kennen.
Vegan Street Food – Lamyai Vozzi
Vegan Street Food combineert smaken uit het verre oosten met het populaire vegan streetfood. De twee vegan zusjes Lamyai en Aidah groeiden op in Thailand waar zij de liefde voor smakelijk en vers voedsel meekregen. In hun restaurant in Lund (Zuid-Zweden) serveren ze kleine hapjes en snacks, salades, warme maaltijden, desserts en heerlijke sapjes. De recepten voor deze inspirerende gerechten vind je in dit heerlijke kookboek!
500 vegan gerechten – Deborah Gray
Dit boek helpt je op weg met een grote verzameling nieuwe recepten voor allerlei gelegenheden, van het ontbijt tot een complete gezinsmaaltijd, en voor bijzondere hapjes op feesten tot zuivelvrije nagerechten.
Ben je een liefhebber van een andere keuken?
Meer kookboeken vind je hier
.