Placeholder

Recept: nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole

Omdat het vandaag Internationale Dag van de Nacho is hebben we het recept van een echte Tex Mex-klassieker voor je: een nachoschotel met gekruid gehakt, kaas en guacamole.

 

Met de producten van Santa Maria maak je in een handomdraai deze heerlijke nachoschotel.

Lees ook:Recept voor quesadilla met gegrilde bloemkool

Ingrediënten

4 personen

Voor de nachoschotel

  • 200 g geraspte kaas
  • 1 el bakolie
  • 400 g gehakt
  • 1 zakje Taco Seasoning Mix
  • 0.5 pot Red Jalapeño
  • 1 blik Dip Nacho Cheese Style
  • 1 zak Nacho Chips

Voor de guacamole

  • 1 zakje Dip Mix Guacamole
  • 2 avocado’s
  • 100 ml zure room
  • Extra: 1 pot Taco Sauce Mild

Bereidingswijze

  • Bak het gehakt in de olie bruin en voeg de Taco Seasoning Mix en het water toe.
  • Roer door elkaar en laat 5-10 minuten sudderen zonder deksel.
  • Leg de nacho chips op een grote schaal. Leg hier bovenop het gekruide gehakt, de cheese dip, de jalapeño’s en de geraspte kaas.
  • Verwarm in de oven op 225 °C gedurende ongeveer 5-7 minuten, of totdat de kaas is gesmolten.
  • Serveer met guacamole en Taco Sauce.

Gerelateerde artikelen