Warme bestemmingen herfst

5 Warme herfstbestemmingen om dit najaar te bezoeken

Ontsnappen aan het gure weer en laat je dit najaar opwarmen op één van deze warme herfstbestemmingen.

Onderstaande bestemmingen bieden deze herfst stuk voor stuk ontspanning, cultuur of avontuur in combinatie met een heerlijk temperatuurtje. Welke bestemming je ook kiest, deze herfst kom je heerlijk tot rust.

5x Warme herfstbestemmingen

1. Algarve, Portugal

Op veel plekken in Portugal is het in oktober en november nog heerlijk vertoeven. Met temperaturen rond de 22°C geniet je hier van rustige stranden en een helderblauwe zee. Daarnaast is de Algarve prachtig om langs de kustlijn te wandelen of fietsen. Of wat dacht je een heerlijk visgerecht na een yogasessie met uitzicht op de Atlantische Oceaan…?

2. Malta

Als Malta nog niet op je lijstje staat, dan moet je dit zonnige eiland zeker eraan toevoegen! Bezoek de oude stad Valetta, die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat of verken de indrukwekkende kliffen van het eiland.

3. Marrakesh, Marokko

Een iets warmere plek van het lijstje met warme herfstbestemmingen is Marrakesh. Met temperaturen rond de 25 graden, is dit de perfecte locatie om deze herfst aan de regen en wind te ontsnappen. Geniet van een traditionele hammam en proef de heerlijkste Marokkaanse gerechten vol groenten en specerijen.

Lees ook: ‘Deze plekken van je lichaam maken de meeste vitamine D aan’

4. Cyprus

Warmer dan je misschien denkt, is het op Cyprus in het najaar rond de 25 graden. Begin je dag beginnen met een ochtendduik en struin daarna door de pittoreske dorpjes. Cyprus is de ideale bestemming voor wie deze herfst wil genieten van warme temperaturen en sportieve activiteiten!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Visit Cyprus (@visitcypruscom)

5. Tenerife, Spanje

Op Tenerife kan je niet alleen erg actief zijn, maar ook genieten van een de warmte. Met maar liefst 12(!) microklimaten, heb je hier écht van alles wat en kan dit Canarische eiland dan ook niet ontbreken aan het lijstje met warme herfstbestemmingen. Beklim bijvoorbeeld de vulkaan El Teide en neem daarna een duik in de verfrissende zee. Op dit eiland ontspan je deze herfst niet alleen fysiek, maar ook mentaal.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Official Instagram of Tenerife (@visit_tenerife)

Lees ook: ‘8 Tips tegen de eerste signalen van een herfstdip’

Beeld: Gettyimages