Warm Houden: Een jonge, lachende vrouw ligt op de bank onder een deken

3 Action-producten die je gegarandeerd warm houden deze winter

Altijd last van de winterkou? Met deze drie praktische Action-producten hoef je niet meer te bibberen. Of je nu ontspant op de bank of ligt te slapen, deze betaalbare oplossingen zorgen ervoor dat je het altijd behaaglijk hebt.

3 producten die je warm houden

Carmen elektrische knuffeldeken

Voor een avondje heerlijk ontspannen hoef je alleen maar onder het Carmen elektrische knuffeldeken te kruipen. Met maar liefst 9 warmtestanden stel je eenvoudig jouw ideale temperatuur in. Dankzij het LED-display zie je zelfs in het donker precies hoe warm het deken is. Dit deken is bovendien gemaakt van zachte sherpa-fleece aan de binnenkant en flanel aan de buitenkant, waardoor het niet alleen warm maar ook superzacht aanvoelt. En als het vies wordt? Even het display eraf en het kan zo de wasmachine in.

Producten die je warm houden: Elektrische Knuffeldeken

Carmen elektrische knuffeldeken

Shop hier voor € 29,95

Elektrisch onderdeken

Het elektrische onderdeken van Carmen zorgt voor een heerlijk warme nachtrust, zelfs tijdens de koudste nachten. Met 3 warmtestanden en twee schakelaars kies je de perfecte temperatuur voor jou en je partner. Het onderdeken schakelt automatisch uit na 180 minuten, zodat je rustig in slaap kunt vallen. De elastieken zorgen ervoor dat het deken netjes op zijn plek blijft, en ook dit deken kan gewoon de wasmachine in. Zo slaap je niet alleen warm, maar ook fris en schoon.

Elektrisch Onderdeken

Elektrisch onderdeken

Shop hier voor € 29,95

Verzwaringsdeken van fluweel

Na een lange, drukke dag is er niets beter dan onder de fluwelen verzwaringsdeken te kruipen. De zachte druk van deze deken ontspant je spieren en laat stress van je afglijden. De glaskralen in de deken verdelen het gewicht gelijkmatig over je lichaam, waardoor je minder woelt en sneller in slaap valt. Het voelt als een warme knuffel die je de hele nacht door helpt om diep te slapen. En dankzij de zachte fluwelen hoes voelt het deken ook nog eens heerlijk luxe aan.

Verzwaringsdeken Fluweel Action

Verzwaringsdeken van fluweel

Shop hier voor € 24,95

Lees ook: 5 eenvoudige stylingtips voor een warme uitstraling in je woonkamer

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker